Uzenina bez zbytečných přísad!
Naše výrobky nejsou těmi nejkrásnějšími, a to díky absenci zbytečných konzervantů a barviv. Naše uzenina časem pracuje, tak, jak je pro maso přirozené. Můžete si u ní povšimnout zešednutí po určitém čase, které je způsobeno minimálním množství konzervantu E250, protože "řeznickou sůl" ředíme s kuchyňskou solí v poměru 10:1, abychom dosáhli minimálního množství "řeznické soli" v našich výrobcích. E250 je jediný konzervant, který můžete v našich výrobcích naleznout, a to pouze u klobás, párků, špekáčků a uzeného masa z důvodu zabránění množení nebezpečných bakterií, které vznikají při zpracování masa.
Polotovary
Naše stále se rozvíjející skupina výrobků do které patří španělské ptáčky, rolády, plněné papriky, masa připravené na pečení, sekaná a další. Tuto skupinu neustále rozšiřujeme tak, abychom vám ušetřili co nejvíce času při přípravě v kuchyni.
Stařené maso
Hovězí maso necháváme 6-8 týdnů vyzrát v celých kusech. Díky kvalitě masa, kterou zabezpečují naši farmáři a naší následné péči vám zaručujeme vynikající chuť zakoupeného masa, jeho rychlou a jednoduchou přípravu. Odvěšujeme také zvěřinu a jehněčí maso, abychom dosáhli maximální chuti prodávaných částí.
Grill season
V letní sezóně pro vás připravujeme celou paletu výrobků na gril. Jedná se o nakládaná masa, grilovací klobásky a různé podoby mletých mas, které dochucujeme pouze solí, čerstvými bylinkami, olivovým olejem a vlastní kořenící směsí.
Sušené klobásy a salámy
Nejmladší z našich produktů a pro nás stále velká škola. Tyto produkty udíme pouze studeným kouřem v naší old school udírně a poté je necháváme 2-4 týdny dozrát za určité teploty a vlhkosti vzduchu.