Na vitríně tento týden

Děláme to jinak! 

Velikonoční nabídka

Uzený bok bez kosti

Maso naložené v solící směsi na několik týdnů, které poté udíme na ohni.

31,90 Kč/100g

Uzená krkovice bez kosti - vyprodáno

Maso naložené v solící směsi na několik týdnů, které poté udíme na ohni. 

31,90 Kč/100g

Uzená pečeně bez kosti v pepři či bez pepře

Maso naložené v solící směsi na několik týdnů, které poté udíme na ohni. 

31,90 Kč/100g

Uzená kýta bez kosti

Maso naložené v solící směsi na několik týdnů, které poté udíme na ohni. 

31,90 Kč/100g

Vinná klobása

Naše klasická vinná klobása vyhotovená z hovězího a vepřového masa. Přidáváme žemli, mléko, smetanu, whiskey, sudové víno, citrónovou kůru a jednodruhové koření. Narážíme do skopových střev. 

21,90 Kč/100g

Klobása s medvědím česnekem - polotovar

Grilovací klobáska vyhotovená z vepřového masa s pestem z medvědího česneku. Narážíme do skopových střev. Polotovar vhodný na gril, na pánev či do trouby. 

27,90 Kč/100g

Uzený špek z mangalice

Vysoký špek z mangalice naložený několik týdnů do soli. Udíme poté na ohni.

22,90 Kč/100g

Uzený sýr s ořechy či s medvědím česnekem

40% Eidam zauzený s rozsekanými ořechy či čerstvým medvědím česnekem. 

31,90 Kč/100g

Jehněčí maso

Jehněčí hřbet

42,90 Kč/100g

Jehněčí kýta - vyprodáno

35,90 Kč/100g

Jehněčí plec

32,90 Kč/100g

Jehněčí krk

30,90 Kč/100g

Jehněčí žebra

24,90  Kč/100g

Mangalice ze statku opatov

Krk s kostí na grill - vyprodáno

29,90 Kč/100g

Pečeně s kostí na grill

29,90 Kč/100g

Kýta bez kostí

25,90 Kč/100g

Přeštík a český bělouš ze Žihle

Přijďte ochutnat rozdíl...

Vepřová panenka - vyprodáno

31,90 Kč/100g

Vepřová pečeně b.k. - přeštík

23,90 Kč/100g

Vepřová pečeně b.k. - bělouš

21,90 Kč/100g

Vepřová pečeně - steak s kostí - přeštík

23,90 Kč/100g

Vepřový T-bone steak - přeštík 

23,90 Kč/100g

Vepřová Krkovice b.k. - přeštík - vyprodáno

23,90 Kč/100g

Vepřová krkovice - bělouš - vyprodáno

21,90 Kč/100g

Vepřová kýta b.k. - přeštík

21,90 Kč/100g

Vepřová kýta b.k. - bělouš

19,90 Kč/100g

Vepřová plec b.k. - přeštík

21,90 Kč/100g

Vepřová plec b.k. - bělouš

19,90 Kč/100g

Vepřový bok b.k.

19,90 Kč/100g

Vepřové mleté

18,90 Kč/100g

Vepřové koleno zadní

11,00 Kč/100g

Vepřové koleno přední

9,00 Kč/100g

Vepřová nožička 

45 Kč/kg

Vepřový lalok b.k.

11,00 Kč/100g

Vepřová žebra - gril úprava (St. Louis úprava)

14,90 Kč/100g

Vepřová žebra - nízká 

9,90 Kč/100g

Vepřová kůže 

5 Kč/kg

Vepřové kosti

zdarma

Kuře z Loužné

Trochu jiné kuřecí maso...

Celé kuře (1,9-3kg) - vyprodáno

22,60 Kč/100g

Prsní řízky - vyprodáno

31,90 Kč/100g

Stehna- vyprodáno

21,90 Kč/100g

Křídla - vyprodáno

16,90 Kč/100g

Kostra

11,90 Kč100g

Uzeniny


Jemné párky

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením, mlékem a vejcem. Nárážíme do přírodních skopových střev. Udíme 3 hodiny na bukovém dřevě a poté dovařujeme.

29,90 Kč/100g

Jalapeńos párky - (styl Debrecínského párku)

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. Přidány Jalapeňos papričky a trocha čedaru. Narážíme do přírodních skopových střev. Udíme 4 hodiny na bukovém dřevě.  

29,90 

Kč/100g

Klobásy od Aulických

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. Narážíme do přírodních vepřových střev. Udíme 6 hodin na bukovém dřevě.

31,90 Kč/100g

Klobása Jalapeňo a čedar

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. čerstvými jalapeňo papričkami a čedarem. Narážíme do přírodních střev. Udíme 6 hodin na bukovém dřevě. 

31,90 Kč/100g

Klobása syrečkovo-pivní

Hovězí a vepřové maso vymícháme s vlastním jednodruhovým kořením, syrečky a vše řádně zalijeme pivkem (Magor od Zíchovce). Narážíme do přírodních střev. Udíme 6 hodin na bukovém dřevě.

31,90 

Kč/100g

Klobása šunková

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. Narážíme do přírodních střev. Udíme 6 hodin na bukovém dřevě.  

31,90 Kč/100g

Tlačenka

Vyhotovujeme z vepřových hlav, vepřových kolen, vepřových plecí, vepřových jazyků, vepřových srdcí , vepřových kůží, vepřových jater, cibule a silného vepřového vývaru. Poté kořeníme vlastním jednodruhovým koření a plníme do umělých střev, zavařujeme.

24,90 Kč/100g

Řeznický sulc

Svařené vepřové kůže, semleté s kořením a zeleninou. Dochuceno solí, pepřem a octem.  

14,50 Kč/100g

Vepřové sádlo škvařené 

Hřbetní a plstní sádlo nakrájíme na malé kostky a poté vyškvaříme. Základ každé správné kuchyně. 

15,90 Kč/100g

Rillettes

Libové a tučné veptřové maso pokrájíme a okořeníme. Poté s čerstvým rozmarýnem či tymiánem a česnekem pečeme v sádle do úplného rozpadnutí. Maso natrháme a přendáme do sklenic. Poté zalijeme škvařeným sádlem a výpekem. Necháme vychladout. 

95 Kč/ks

Paštika zabijačková 

Vepřové maso (laloky a boky) vymíchané s vepřovými játry, silným vepřovým vývarem a jednodruhovým kořením. Plníme do umělých střev a zavařujeme. 

24,90 Kč/100g

Smoke and Dry series

Sušená klobása z mangalice - vyprodáno

Vepřové maso a sádlo z mangalice jsme pomleli a zamíchali s jednodruhovým kořením, zaudili studeným kouřem a poté nechali 7 týdnů ve visu. Klobása je lehce pikantní a je velmi měkká díky specifickému tuku mangalice. 

49,90 Kč/100g

Sušený salámek - vyprodáno

Hovězí (80%) a vepřové maso mícháme s jednodruhovým kořením. Poté salámky udíme 20 hodin studeným kouřem a poté sušíme 3-4 týdny ve visu.

49,90 Kč/100g

Sušená klobása - jemně papriková - vyprodáno

Hovězí a vepřové maso mícháme s jednodruhovým kořením. Poté klobásu udíme 20 hodin studeným kouřem a poté sušíme 14-21 dní ve visu.

49,90 Kč/100g

Artisan Products

Uzený bůček

Uzený bůček je uzený o 5 hodin déle při vyšších teplotách, oproti našemu klasickému bůčku. Je tmavší a chuťově intenzivnější. Jedná se o uzené, které je klasičtější a živější (pro někoho nutné dovařit či dopéci).

31,90 Kč/100g

Polotovary - jarní nabídka

Roláda z kýty

Do vepřové kýty balíme párek, okurku a vajíčko. Potíráme hořčicí, solíme a pepříme. Stará česká klasika. Ideální do trouby na pozvolné pečení. 

27,90 Kč/100g

Masové koule s parmazánem

Vepřové a hovězí pomleté maso zamíchané s kořením, petrželkou, jarní cibulkou a parmazánem. 

27,90 Kč/100g

Sekaná (mletá)

Hovězí a vepřové maso pomleté s jarní cibulkou a vlastním jednodruhovým koření. Přidáváme mléko, housky a česnek. Jedná se o syrový polotovar. 

21,90 Kč/100g

Hovězí burger

Semleté hovězí maso v tučnosti 70/30. Ideální do trouby na pánev či na gril. 

27,90 

Kč/100g

BUČR brewery

Řeznická Belgie - láhev 0,75l - vyprodáno

Jedná se o klasický Witbier ochucený limetkou, citronóvou trávou a koriandrem. Ideální na dlouhé podzimní večery. 

100 Kč

Řeznická Belgie - sud 30l - vyprodáno

Jedná se o klasický Witbier ochucený limetkou, citronóvou trávou a koriandrem. Ideální na dlouhé podzimní večery. 

1800 Kč