Na vitríně tento týden

Děláme to jinak! 

Čarodějnice 2023

Jemný špekáček

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. Do špekáčků přidáváme hřbetní sádlo a poté narážíme do hovězích střev. Udíme 3 hodiny na špalcích bukového dřeva a poté dovařujeme.  

23,90 Kč/100g

Špekáček - pikantní

Tento špekáček je klasický špekáček, do kterého dáme pikatní pastu z pálivých paprik (vlastní pasta). Jedná se o klasický český špekoň, akorát v ostřejším podání. 

25,90 Kč/100g

Klobása Jalapeňo a čedar

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. čerstvými jalapeňo papričkami a čedarem. Narážíme do přírodních střev. Udíme 6 hodin na bukovém dřevě.

31,90 Kč/100g

Klobása syrečkovo pivní

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. Přidáváme silné polotmavé pivo a olomoucké tvarůžky. Obsahuje zrníčka sladu. Narážíme do přírodních střev. Udíme 6 hodin na bukovém dřevě.

31,90 Kč/100g

Šunková klobása

Hovězí a vepřové maso vymíchané s jednodruhovým kořením. Narážíme do přírodních vepřových střev. Udíme 6 hodina na špalcích bukového dřeva.

31,90 Kč/100g

Klobása od Aulických

Hovězí a vepřové maso vymíchané s jednodruhovým kořením. Narážíme do přírodních vepřových střev. Udíme 6 hodina na špalcích bukového dřeva.

31,90 Kč/100g

Klobása s medvědím česnekem

Hovězí a vepřové maso vymíchané s jednodruhovým kořením. Narážíme do přírodních vepřových střev. Udíme 6 hodina na špalcích bukového dřeva.

31,90 Kč/100g

Grilovací klobása s bazalkou a 4 druhy pepře

Hovězí a vepřové maso semele a vykutrujeme s barevným pepřem a bazalkou. Poté narážíme do skopových střev. Ideální na gril, do trouby či na pánev.

27,90 Kč/100g

Norimberská klobása

V našem podání vyhotovená z vepřového masa, které je hruběji mleté. Jemná chuť, kterou v pozadí umocňuje citrónová kůra. Narážíme do skopových střev a prodáváme jako syrový polotovar. Ideální na gril, do trouby či na pánev.

27,90 Kč/100g

Salsiccia

Vepřové maso semleté pouze se solí a pepřem. Směs narážíme do širších skopových střívek. Ideální do trouby, na pánev či na gril.

27,90 Kč/100g

Chorizo

Grilovací klobáska podle receptu chorizo asturiano. Pouze španělská paprika (sladká a pálivá), pepř, sůl a trocha česneku. Narážíme do skopových střev. Ideální na gril, do trouby či na pánev. 

27,90 Kč/100g

Šašlik

Kousky vepřové plece, kýty a pečeně marinujeme ve směsi jednodruhového koření, vlastní hořčice, kečupu a majonézy. Celou směs zasypeme cibulkou, zalijeme pramenitou vodou a necháme řádně proležet. Ideální do trouby, na pánev či na gril.

27,90 Kč/100g

Marinovaná krkovice a pečeně

Naše letní klasika. Poctivé plátky krkovice a pečeně marinujeme v soli, olivovém oleji, koření a čerstvých bylinkách. Ideální do trouby, na pánev či na gril.

27,90 Kč/100g

BBQ belly

Vepřový bůček nakrájíme na velmi slabé plátky a poté marinujeme v naší vlastní BBQ omáčce. Ideální do trouby, na pánev či na gril.

27,90 Kč/100g

Masové koule s parmazánem

Vepřové a hovězí pomleté maso zamíchané s kořením, petrželkou, jarní cibulkou a parmazánem.

27,90 Kč/100g

Hovězí burger

Semleté hovězí maso v tučnosti 70/30. Ideální do trouby na pánev či na gril.

27,90

 Kč/100g

Hovězí masa - suché zrání

6 týdnů stařená jalovice z horního bezděkova a 7 týdnů stařený býk z Hyršova

Rib - eye steak (300-500g) - vyprodáno

88,00 Kč/100g

Sirloin steak (300-400g) - vyprodáno

88,00 Kč/100g

Pravá svíčková - vyprodáno

88,00 Kč/100g

T-bone steak (700-900g)

88,00 Kč/100g

I-bone steak (600-800g)

88,00 Kč/100g

Cote de boeuf (900-1100g)

88,00 Kč/100g

Porterhouse steak (800-1000g)

88,00 Kč/100g

Hovězí kýta - spodní šál

33,00 Kč/100g

Hovězí kýta - vrchní šál

33,00 Kč/100g

Hovězí kýta - ořech

33,00 Kč/100g

Hovězí kližka

29,90 Kč/100g

Hovězí hrudí - marinované

33,00 Kč/100g

Hovězí žebro - vyprodáno

17,90 Kč/100g

Hovězí kosti

5,00 Kč/100g

Přeštík a český bělouš ze Žihle

Přijďte ochutnat rozdíl...

Vepřová panenka - vyprodáno

31,90 Kč/100g

Vepřová pečeně b.k. - přeštík

23,90 Kč/100g

Vepřová pečeně b.k. - bělouš

21,90 Kč/100g

Vepřová pečeně - steak s kostí - přeštík

23,90 Kč/100g

Vepřový T-bone steak - přeštík 

23,90 Kč/100g

Vepřová Krkovice b.k. - přeštík - vyprodáno

23,90 Kč/100g

Vepřová krkovice - bělouš 

21,90 Kč/100g

Vepřová kýta b.k. - přeštík

21,90 Kč/100g

Vepřová kýta b.k. - bělouš

19,90 Kč/100g

Vepřová plec b.k. - přeštík

21,90 Kč/100g

Vepřová plec b.k. - bělouš

19,90 Kč/100g

Vepřový bok b.k.

19,90 Kč/100g

Vepřové mleté

18,90 Kč/100g

Vepřové koleno zadní

11,00 Kč/100g

Vepřové koleno přední

9,00 Kč/100g

Vepřová nožička 

45 Kč/kg

Vepřový lalok b.k.

11,00 Kč/100g

Vepřová žebra - jedná se o střední část žeber bez vnitřní blány

12,90 Kč/100g

Vepřová kůže 

5 Kč/kg

Vepřové kosti

zdarma

Kuře z Loužné

Trochu jiné kuřecí maso...

Celé kuře (1,9-3kg) - vyprodáno

22,60 Kč/100g

Prsní řízky - vyprodáno

31,90 Kč/100g

Stehna 

21,90 Kč/100g

Křídla - vyprodáno

16,90 Kč/100g

Kostra

11,90 Kč100g

Uzeniny


Jemné párky

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením, mlékem a vejcem. Nárážíme do přírodních skopových střev. Udíme 3 hodiny na bukovém dřevě a poté dovařujeme.

29,90 Kč/100g

Jalapeńos párky - (styl Debrecínského párku)

Hovězí a vepřové maso vymíchané s vlastním jednodruhovým kořením. Přidány Jalapeňos papričky a trocha čedaru. Narážíme do přírodních skopových střev. Udíme 4 hodiny na bukovém dřevě.  

29,90 

Kč/100g

Tlačenka

Vyhotovujeme z vepřových hlav, vepřových kolen, vepřových plecí, vepřových jazyků, vepřových srdcí , vepřových kůží, vepřových jater, cibule a silného vepřového vývaru. Poté kořeníme vlastním jednodruhovým koření a plníme do umělých střev, zavařujeme.

24,90 Kč/100g

Řeznický sulc

Svařené vepřové kůže, semleté s kořením a zeleninou. Dochuceno solí, pepřem a octem.  

14,50 Kč/100g

Vepřové sádlo škvařené 

Hřbetní a plstní sádlo nakrájíme na malé kostky a poté vyškvaříme. Základ každé správné kuchyně. 

15,90 Kč/100g

Paštika zabijačková 

Vepřové maso (laloky a boky) vymíchané s vepřovými játry, silným vepřovým vývarem a jednodruhovým kořením. Plníme do umělých střev a zavařujeme. 

24,90 Kč/100g

Smoke and Dry series

Sušený salámek - "Náš Calabrese" - vyprodáno

Vepřové maso vymíchané s jednodruhovým kořením a skořicí. Směs narážíme do hovězích střev a udíme studeným kouřem. Po 6 týdnech ve visu ho tento týden pustíme na scénu. 

49,90 Kč/100g

Sušený salámek - "Naše porcini" - vyprodáno

Vepřové maso vymíchané s jednodruhovým kořením, parmazánem a sušenými liškami. Směs narážíme do hovězích střev a udíme studeným kouřem. Po 6 týdnech ve visu ho tento týden pustíme na scénu. 

49,90 Kč/100g

Artisan Products

Uzený bůček

Uzený bůček je uzený o 5 hodin déle při vyšších teplotách, oproti našemu klasickému bůčku. Je tmavší a chuťově intenzivnější. Jedná se o uzené, které je klasičtější a živější (pro někoho nutné dovařit či dopéci).

31,90 Kč/100g

Uzená masa

Uzeno "starou cestou"

Uzený bůček (šrůtek)

Vepřový bok (libovější) naložený na min. 14 dní v solící směsi, uzený až 12 hodin na bukovém dřevě.

31,90 Kč/100g

Uzená pečeně obalená v pepři

Vepřová pečeně naložená na min. 14 dní v solící směsi, zalitá lákem z vlastního koření a obalená v pepři, uzená až 12 hodin na bukovém dřevě.

31,90 Kč/100g

Uzený špek z mangalice 

Vysoký vepřový špek s kůží naložený na 3 týdny do soli, uzený až 12 hodin na bukovém dřevě. 

22,90 Kč/100g

Uzený sýr s ořechy nebo medvědím česnekem

Uzený sýr s nastrouhanými ořechy či sušeným medvědím česnekem. Zauzen v punčoše 12 hodin na bukovém dřevě.  

31,90 

Kč/100g

Polotovary

Sekaná (mletá)

Hovězí a vepřové maso pomleté s jarní cibulkou a vlastním jednodruhovým koření. Přidáváme mléko, housky a česnek. Jedná se o syrový polotovar. 

21,90 Kč/100g

Španělský ptáček

Na vyžádání tento týden uděláme tuto českou klasu. Ideální jako polotovar na jednu z nejznámějších českých omáček. Ideální do trouby. Stařenou hovězí kýtu plníme vajíčkem, okurkou, párkem a slaninou. Potíráme naší hořčicí, solíme a pepříme. 

34,90 Kč/100g

BUČR brewery

Řeznický zázvorový ležák - láhev 0,75l

Jedná se o klasický ležák s nádechem zázvoru, který je cítit až na konci pořádného loku. 

100 Kč

Řeznický zázvorový ležák - sud 30l

Jedná se o klasický ležák s nádechem zázvoru, který je cítit až na konci pořádného loku. 

1800 Kč